Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Στα υπόψη της κυβέρνησης για τον ανασχηματισμό ο Γιώργος Προβόπουλος

Στα υπόψη της κυβέρνησης για τον ανασχηματισμό ο Γιώργος Προβόπουλος - Κεντρική ΕικόναΑν και το ενδιαφέρον, ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και του ανασχηματισμού, επικεντρώνεται στη διεύρυνση του κόμματος προς τον χώρο της Κεντροαριστεράς, εντούτοις δεν πρέπει να αποκλείουμε και την περίπτωση αξιοποίησης
προσωπικοτήτων από τον χώρο της Κεντροδεξιάς. Κυρίως ατόμων που βρέθηκαν σε θεσμικά αξιώματα κατά την περίοδο διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Ηδη τα ονόματα του πρώην διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου και του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Παξινού επανέρχονται στο παρασκήνιο των συζητήσεων. Η περίπτωση δε του πρώτου έχει άμεση σχέση και με τα οικονομικά της χώρας και με τις εξελίξεις στην υπόθεση Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Για όσους δεν θυμούνται, ο λιγομίλητος Γ. Προβόπουλος σε ανύποπτο χρόνο είχε αποκαλύψει πως είχε προειδοποιήσει τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου για το θέμα του χρέους, γεγονός που δεν δικαιολογούσε την πολιτική τού «Λεφτά υπάρχουν», ούτε τις εκ των υστέρων δικαιολογίες του επιτελείου του, ότι, και καλά, το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε καμένη γη και δεν γνώριζε την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
Επίσης, το «φλερτ» του Μεγάρου Μαξίμου, όπως έχουμε ξαναγράψει, με τις «καραμανλικές» δυνάμεις καταγράφεται και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, με δημάρχους και περιφερειάρχες της Δεξιάς. 

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου