Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Λάζαρος Παζαρτζικλής(Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς) : Η πρόταση μου για τους Κιλκισιώτες παραγωγούς πήγε στο Βρόντο...

Στον …βρόντο η πρόταση ΠαζαρτζικλήΗ λειτουργία της εμποροπανήγυρης δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να ελέγξει μόνος του το βάσιμο της επισήμανσης του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Παζαρτζικλή στην προ 10ημέρου συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ότι δηλαδή οι Κιλκισιώτες παραγωγοί, ιδιαίτερα του πρωτογενούς τομέα είναι εξαφανισμένοι. Κι όχι επειδή δεν επιλέγουν να εκθέσουν στο Κιλκίς τα προϊόντα τους, αλλά επειδή δυστυχώς η πρωτογενής παραγωγή περιορίστηκε απελπιστικά στο ν. Κιλκίς και ιδιαίτερα στο δήμο Κιλκίς, αφού στην Παιονία τα πράγματα είναι ελαφρώς καλύτερα.

Ο κ. Παζαρτζικλής έκανε μάλιστα την επισήμανση αυτή και προ διμήνου, προτείνοντας να αναληφθεί μια πρωτοβουλία εκ μέρους του δήμου για να αναζητηθούν τρόποι με τους οποίους μπορεί ο Δήμος να ενισχύσει την παραγωγή σε συνεργασία προφανώς και με την Περιφερειακή Ενότητα που διαθέτει και επιστημονικό δυναμικό.
Λυπούμαστε όμως που διαπιστώνουμε ότι το τεράστιο ειδικό βάρος της επισήμανσης και της πρότασης Παζαρτζικλή δεν έγιναν κατανοητά ή τουλάχιστον δεν  υπήρξε ανάλογη ανταπόκριση από την πλειοψηφία του δήμου.
Σχεδόν πέρασε στο ντούκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου