Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ ο Λεβέντης: Δεν ασχολούμαστε με γραφικούς...Λεβέντες

Το ΠΑΣΟΚ δια του εκπροσώπου τύπου του, Παύλου Χρηστίδη, πέρασε στην αντεπίθεση, βάζοντας στο στόχαστρο τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποιος το πρωί της Κυριακής σε συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι η Φώφη
Γεννηματά έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία. 

"Οι συνεχείς χυδαίες προσωπικές επιθέσεις  στην Φ. Γεννηματά του πρώην πολιτευτή της ΝΔ και όψιμου αβανταδόρου του κ. Τσίπρα, είναι ανάξιες απάντησης». «Δεν ασχολούμαστε με γραφικούς «λεβέντες»… «Των δε αχρείων ο ψόγος έπαινος εστί, ο δε έπαινος ψόγος», τονίζει ο κ.Χρηστίδης.
Λεβέντης: Η Γεννηματά έχει συμφωνήσει με τον Μητσοτάκη - Έκανε ένα μεγάλο έγκλημα γιατί του έκανε δώρο 50 έδρες 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Ακραίως" αναφέρθηκε στην ψήφιση του εκλογικού νόμου, εξαπολύοντας τα μέλη του προς την κατεύθυνση της Χαριλάου Τρικούπη κάνοντας λόγο για συμφωνία Γεννηματά - Μητσοτάκη. 
"Η Γεννηματά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μητσοτάκη. Η Γεννηματά έκανε ένα μεγάλο έγκλημα. Έδωσε 50 έδρες δώρο στον Μητσοτάκη. Αν δεν είχε δοθεί αυτό , ο Μητσοτάκης θα ερχόταν τώρα στην οικουμενική κυβέρνηση. Θα είναι κύριο θέμα των εκλογών το ότι έδωσε η Γεννηματά δώρο 50 έδρες στον Μητσοτάκη. Υποκρύπτει συμφωνία διότι τέτοιο δώρο μόνο με συμφωνία μπορείς να το δώσεις, αλλιώς είσαι βλαξ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου