Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ισόπαλος ο Άρης με Πανθρακικό


Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πανθρακικό με σκορ 1-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης", σε φιλική αναμέτρηση.Οι "κίτρινοι" άνοιξαν το σκορ στο 44΄ με σουτ του Τάτου μέσα από την μεγάλη περιοχή. Είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως ισοφαρίστηκαν στο 55΄ με δυνατό σουτ του Χαλκιαδάκη. Ο Άρης συνέχισε να έχει ευκαιρίες για να πάρει εκ

νέου το προβάδισμα. Στο 85΄ μάλιστα είχε και δοκάρι σε σουτ του Τάτου. Ωστόσο τελικά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Αυτό ήταν το 12ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των "κιτρίνων" ενόψει της νέας σεζόν και πιθανότατα το τελευταίο, με τον Νίκο Αναστόπουλο να κάνει δοκιμές και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από την εντός έδρας "γκέλα" της ομάδας του.
Και σε αυτό το φιλικό ο Νίκος Αναστόπουλος δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις, όπως για παράδειγμα με την χρησιμοποίηση του Νίκου Καράμπελα σε ρόλο στόπερ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ράφικ Τζιμπούρ, αν και αναμένονταν να πάρει λεπτά συμμετοχής, ωστόσο συμπατριώτης του Μπουγκέρα, έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.
Συνθέσεις:
Άρης: Διούδης (81΄Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (63΄Ανάκογλου), Τσουμάνης, Καράμπελας, Ιντζίδης (46΄Μπουγκέρα), Ρόβας (60΄Νέτο), Αντρέου (60΄Παυλίδης), Ίλιτς, Καπνίδης (74΄Βουτσιάς), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46΄Μπαργκάν).
Πανθρακικός: Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιάνος, Πετρούσης, Μπουγαϊδης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Καρδάρης, Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου