Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΟΑΣΘ: Έτσι θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι κάρτας απεριορίστων διαδρομών

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης για τον τρόπο που θα γίνει η  αποζημίωση των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) ισχύος μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου , Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου

2016 για κάθε ημέρα 24ωρης απεργίας ή επίσχεσης εργασίας από τους εργαζομένους του Οργανισμού, προκειμένου να μην υποστούν οποιαδήποτε ζημία, εξέδωσε ο ΟΑΣΘ.

Η αποζημίωση θα χορηγείται κατά τη προμήθεια της επόμενης κάρτας απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) από τους δικαιούχους, με απαραίτητη προϋπόθεση τη προσκόμιση και παράδοση στα εκδοτήρια του Οργανισμού της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2016.
Τα ποσοστά αποζημίωσης επί της αξίας των προμηθευόμενων καρτών ορίζονται ως κάτωθι:
ΤΥΠΟΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ Ή ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΜΗΝΙΑΙΑ
1/30
ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ
1/90
ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ
1/180
ΕΤΗΣΙΑ
1/360
ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ:
1)      Προμήθεια κάρτας από 01/12/16-17/12/16 σε τιμή μειωμένη κατά το ποσοστό αποζημίωσης του ανωτέρω πίνακα (απαραίτητη προϋπόθεση η ταυτόχρονη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου.
2)      Προμήθεια κάρτας έως 30/11/16 στην κανονική τιμή, με δυνατότητα προσέλευσης στα εκδοτήρια από 05/12/16 και είσπραξης του αντιτίμου της αποζημίωσης, βάσει των ποσοστών του ανωτέρω πίνακα, με τη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου ,Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2016.
Υπογραμμίζουμε και πάλι ότι, δικαιούχοι της αποζημίωσης είναι μόνο οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) ισχύος μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου , Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2016 και απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγησή της είναι η παράδοσή τους στα εκδοτήρια του Οργανισμού.
 Ο ΟΑΣΘ προτείνει στους κατόχους, εφόσον το επιθυμούν, να φωτοτυπούν την/τις προς παράδοση κάρτας/των.
 Για τη χορήγηση της ανωτέρω αποζημίωσης γίνονται δεκτά μόνο τα πρωτότυπα στελέχη των εκάστοτε καρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου