Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Θεοδωράκης: «Αλλη μια σχολική εκδρομή του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Eurogroup δήλωσε ότι η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια τρώει την οικονομία και πως η επιπολαιότητα και οι ιδεοληψίες είναι αυτές που μας έφεραν μέχρι εδώ.

«Αν δεν αποτινάξουμε αυτούς τους δύο καταστροφικούς για την πολιτική όρους, φοβάμαι ότι δεν θα ζήσουμε σε μια περήφανη και σύγχρονη χώρα. Φοβάμαι ότι άλλη μια σχολική εκδρομή του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο»,συνέχισε.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση, γι' άλλη μια φορά, προπαγανδίζει μια σκληρή διαπραγμάτευση ενώ στην ουσία απλώς περιμένει την ώρα που θα υπογράψει.
Για τις εξελίξεις στο χώρο του κέντρου ανέφερε ότι το ζήτημα είναι «να φύγουν μεν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά και να οδηγηθούμε σε μια νέα πολιτική που θα δίνει λύσεις και δεν θα δίνει παράταση στο πρόβλημα και στις εκκρεμότητες που έχουμε», όπως γίνεται μέχρι σήμερα. «Κατ' αυτή την έννοια πολλά στελέχη μας μετέχουν σ’ αυτές τις συζητήσεις προσπαθώντας να πουν ξεκάθαρα το μήνυμα του Ποταμιού: ότι αν δεν γίνουμε πολλοί ποτέ δεν θα καταφέρουμε ν' αλλάξουμε τα πράγματα σε αυτή τη χώρα», είπε.
Τέλος σημείωσε ότι «οι οργανωτικές συζητήσεις έχουν μικρή σημασία. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι να μπορέσει ο κόσμος να ξεπεράσει το σοκ που του προκάλεσε η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και να ξαναμπεί στην πολιτική, να δει ποιοι λένε την αλήθεια, ποιοι λένε λογικά πράγματα και να μπει μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου