Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Πρίφτης: Δεν εμφανιστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ δήλωσε τα εξής:«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα, πιο δυνατά και ήταν ιδιαίτερα εύστοχη σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Εμείς είχαμε μία
επαφή με το σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Κάποια στιγμή που η ΑΕΚ ήταν πολύ εύστοχη σε συνεχόμενα τρίποντα, κυρίως με τον Ukic, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω δεν εμφανιστήκαμε. Ήμασταν και πολύ στατικοί και πολύ διστακτικοί και όχι ιδιαίτερα μαχητικοί, κυρίως στην άμυνα. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, αν θέλουμε να έχουμε τύχη για το συγκεκριμένο ματς. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, υγεία σε όλους και χρόνια πολλά.

Το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, έχει μία αυτόνομη δυναμική. Αν είναι καλό ή κακό που παίζουμε πάλι με την ΑΕΚ, αυτά κρίνονται στη συνέχεια. Πολλές φορές λέμε ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο. Εγώ λέω ότι είναι άσχημο γιατί δεν παίξαμε καλά σήμερα και δεν ήταν πολύ αισιόδοξη η εμφάνισή μας, ειδικά μετά τα ματς του τελευταίου καιρού, όπου παίζουμε αισθητά καλύτερα. Σήμερα δεν το δείξαμε αυτό».
Ο Θόδωρος Ζάρας από την πλευρά του δήλωσε:
«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Πιστεύω ότι το παιχνίδι χάθηκε από τα πολλά λάθη, αρκετά εκ των οποίων ήταν αβίαστα και σε μερικές ολιγωρίες που είχαμε στην άμυνα. Προχωράμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας (με τη Nymburk για το Champions League) και το Σάββατο ξανά με την ΑΕΚ, στον αγώνα Κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου