Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Έξαλλος ο Αρβανίτης με τη FIBA: "Τον Άρη θα τον σέβεστε"

Η ένσταση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Άρης για το ματς με την Μπάνβιτ, στην Τουρκία, απορρίφθηκε και αυτό προκάλεσε την... έκρηξη του προέδρου της. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αρβανίτης έκανε ανάρτηση στο facebook με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο
Άρης δεν είναι ικανοποιημένος από όσα συμβαίνουν στο νεοσύστατο Basketball Champions League. «Σκύψτε το κεφάλι και στρωθείτε στη δουλειά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

​Αναλυτικά η ανάρτηση:
"Με αφορμή την απόρριψη της ένστασης μας στον αγώνα ντροπή για το Fiba CL με την Banvit, θέλω να πω δημόσια ορισμένα πράγματα για τα οποία έκανα πολύ μεγάλη υπομονή.
Ο Άρης πριν λίγες μέρες έκλεισε 50 χρόνια ευρωπαϊκών αγώνων γεμάτα επιτυχίες, μεγάλες νίκες, αλλά και πικρές ήττες, 3 ευρωπαϊκά κύπελλα, 3 Final4 πρωταθλητριών, Euroleaque, Eurocup και γενικά μια ευρωπαϊκή πορεία γεμάτη δόξα και τιμή.
Επομένως δηλώσεις από τους αρμόδιους, του τύπου "είμαστε ευχαριστημένοι από την διοργάνωση" κτλ μόνο αστείες μπορούν να χαρακτηρισθούν. Η διοργάνωση μέχρι στιγμής δεν μας ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα. Πολύ κακές διαιτησίες, γήπεδα μέτρια, χορηγίες ελάχιστες και γενικά υπάρχουν πολλά προβλήματα. Η μόνη δικαιολογία που δεχόμαστε, το ότι είναι η πρώτη σας χρονιά.
Οπότε σκύψτε το κεφάλι, στρωθείτε στη δουλειά και αφήστε τα λόγια, δεν μιλάτε σε άσχετους. Όσον αφορά στον αγώνα στην Τουρκία στον οποίο ουσιαστικά νικήσαμε, οκ κύριοι, προχωράμε, αλλά να ξέρετε ότι το χρεωθήκατε και εμείς δεν ξεχνάμε.
Τον Άρη και τον κόσμο του θα τον σέβεστε!!!
Clear;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου