Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Παύλος Χρηστίδης : O καθένας κρίνεται απο τις πολιτικές τούμπες του, που οδηγούν την Ελλάδα σε αδιέξοδο. Οχι απο την προσωπική του ζωή.

Παύλος  Χρηστίδης   :  Την απάντηση οφείλει να την δώσει ο κ. ΜητσοτάκηςΉταν 2011 και οι "Αγανακτισμένοι" στα... πάνω τους. Σε όλη την Ελλάδα υπήρχαν συγκεντρώσεις ΠΑΣΟΚ και απέξω πολίτες, που κινούνταν οργανωμένα οργισμένοι. Ήταν Ιούνιος, όταν με τον Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ , Pantazis Kostas, πήγαμε στο Βόλο
για διαδικασία. Φτάσαμε στην πόλη, συναντήσαμε κάποιους καλούς φίλους και πήγαμε προς την συγκέντρωση, όπου ομιλητής θα ήταν ο Κώστας. Λίγη ώρα μετά την έναρξη της ομιλίας, αστυνομικοί μας ενημέρωσαν, οτι 100 περίπου "Αγανακτισμένοι" κατευθύνονται προς το Αχίλλειον. Μας πρότειναν να αναβάλουμε την εκδήλωση, αρνηθήκαμε και λίγα λεπτά μετά, οι 100 ήταν μέσα στην αίθουσα φωνάζοντας για γερμανοτσολιάδες, προδότες και....τα γνωστά αντιμνημονιακά. Μπροστάρης των αγανακτισμένων του Βόλου, ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεικοπουλος. Νέος άνθρωπος, έγινε βουλευτής, ξέχασε όσα έλεγε και ψηφίζει μνημόνια και εφαρμοστικούς πιο γρήγορα και απο οτι απειλούσε τότε. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως ενα βίντεο, θα γίνει προπαγάνδα στα χέρια μας. Ο Μεικοπουλος και κάθε Μεικοπουλος κρίνεται απο τις πολιτικές τούμπες του, που οδηγούν την Ελλάδα σε αδιέξοδο. Οχι απο την προσωπική του ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου