Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Νέα "γκέλα" για Άρη, έμεινε στο 0-0 στη Σπάρτη

Ακόμα μία "γκέλα" στο πρωτάθλημα για τον Άρη, που έμεινε στο 0-0 με την Σπάρτη εκτός έδρας και έχασε περισσότερο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να κερδίσει μια θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ.

Οι "κιτρινόμαυροι", έχοντας κερδίσει τους τρεις βαθμούς με τον Πανθρακικό την προηγούμενη αγωνιστική, έχασαν και άλλο έδαφος μένοντας στο μηδέν με την Σπάρτη.
Το παιχνίδι είχε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ωστόσο, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 32ο λεπτό ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Σόουζα μέσα στην περιοχή. Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς απείλησαν στο πρώτο μισό, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Μελίσσας φώναξε "παρών" κρατώντας το "μηδέν" στην εστία του.
Ανέβηκε η Σπάρτη, αλλά...
Στο δεύτερο 45λεπτο η Σπάρτη προσπάθησε να βγει μπροστά, δημιούργησε κάποιες σποραδικές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Στο 76' από τον Μπουντόπουλο από διαγώνια θέση, αποκρούει ο Διούδης! Στο 83' ο Διούδης απέκρουσε ξανά σουτ του Μουζακίτη αυτή τη φορά και από το κόρνερ, ο Γιαννίτσης με κεφαλιά αστόχησε.
ΣΠΑΡΤΗ: Μελισσάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (40’ Οικονομόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (71’ Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90' Κατσίκης), Φράγκος.
ΑΡΗΣ: Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου (86' Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46' Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68' Καπνίδης), Ιλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου