Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ίβιτς: Έχουμε κίνητρο για να δείξουμε καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε το παιχνίδι

Ίβιτς: «Όλα μπορούν να γίνουν, χρειάζεται και λίγη τύχη»
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει να ανέβει ένα βουνό αύριο προκειμένου να καταφέρει να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Σάλκε, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς, τόνισε πως η ομάδα του παρά το 0-3 του πρώτου αγώνα έχει το κίνητρο για να κερδίσει
την γερμανική ομάδα.

Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει ήδη καταλήξει στο σύστημα αλλά και την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο στο γήπεδο.
Για τα πλάνα του και το γεγονός πως η Σάλκε θα παίξει με αλλαγές: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνει η Σάλκε. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το δικό μας παιχνίδι. Εχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου πως θα παίξει η ομάδα μου. Αυτό θα το κρατήσω για μένα και τους παίκτες μου. Δε σας λέω ποτέ κάτι όπως γνωρίζετε πριν από το παιχνίδι».
Για το πόσο δύσκολο είναι να φτιάξει τη ψυχολογία της ομάδας: «Μετά τα 0-3 δεν είναι καθόλου εύκολο να ανεβάσεις την ψυχολογία στην ομάδα. Αύριο θα υπάρχει πολύς κόσμος, είναι ένα υπέροχο γήπεδο και είμαι σίγουρος πως όσοι παίξουν θα δώσουν το 100%. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα διορθώσουμε πολλά από τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι».
Για το πρώτο παιχνίδι: «Στον αγωνιστικό χώρο σε ένα παιχνίδι που κρατάει 90’ συμβαίνουν πολλά πράγματα. Στο πρώτο παιχνίδι φάγαμε δύο γκολ από το πουθενά. Σε ένα παιχνίδι όλα μπορούν να γίνουν. Πολλά εξαρτώνται από το ξεκίνημα, χρειάζεται και λίγη τύχη, όπως είχε η Σάλκε στην Τούμπα που χωρίς ευκαιρία έβαλε γκολ. Εμείς δεν βάλαμε και το παιχνίδι άλλαξε. Δεν φοβάμαι πως οι παίκτες μου δεν θα έχουν κίνητρο. Θα είναι πειθαρχημένοι και θα κάνουν αυτά που ζητάω».
Για το κίνητρο του ΠΑΟΚ: «Πριν το πρώτο παιχνίδι είχαμε στο μυαλό μας την πρόκριση. Κάθε ομάδα αυτό έχει στο μυαλό με όποια ομάδα και αν έχεις απέναντί σου. Με όποιον και αν παίζουμε πρέπει να παλεύουμε για το καλύτερο. Χάσαμε όπως χάσαμε, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και ξαναλέω έχουμε κίνητρο για να δείξουμε καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Για τα επεισόδια που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και αν τον προβληματίζει αυτό: «Όταν υπάρχουν τέτοια επεισόδια πριν το παιχνίδι δεν είναι κάτι που φορά τον αθλητισμό. Ολοι εμείς προσέχουμε να μη γίνονται αυτά. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε πως γίνονται όλο και πιο συχνά. Πρέπει να σταματήσει αυτό και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Ευχόμαστε όλοι να μη γίνονται τέτοια πράγματα».
Για το αν το αυριανό παιχνίδι είναι ένα τεστ και για τις απουσίες των Μάτος, Λέοβατς: «Ναι, συμφωνώ. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τα δυο βασικά ακραία μπακ. Θα είναι καλό τεστ για να δείξουν όσοι παίξουν πως μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Εμείς πιστεύουμε σε αυτούς και θα το δούνε όλοι αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου