Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Kοπή της πίτας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ :Νεάπολης-Συκεών«ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…»

Φωτογραφία του Simos Daniilidis B.Μαζική παρουσία των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Δ.Ο. Νεάπολης-Συκεών
Το μήνυμα ότι «ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…» έστειλαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ με τη μαζική παρουσία τους στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Νεάπολης-Συκεών.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στα κατάμεστα γραφεία της Οργάνωσης (Ν.Παρασκευά 29, Συκιές), γεγονός που προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων. Τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, που προσήλθαν και από τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του δήμου (Συκιές, Νεάπολη, Πεύκα, Αγ. Παύλο) χαιρέτισαν ο συντονιστής της Δ.Ο. Πέτρος Συριόπουλος, όπως και ο γραμματέας της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαδούλης, απευθύνοντας πρόσκληση επανασυσπείρωσης στο κόμμα και ενίσχυσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Φωτογραφία του Simos Daniilidis B.


Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκαν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, και μέλος της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Σίμος Δανιηλίδης, και το μέλος του Π.Σ. του κόμματος, και αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Νεάπολης-Συκεών Αντώνης Σαουλίδης. Οι ομιλητές τόνισαν την πολιτική και ιστορική ανάγκη ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που μπορεί να παίξει το ρόλο του καταλύτη στην αντιμετώπιση της κρίσης υπέρ των πολλών της κοινωνίας και της εθνικής κυριαρχίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Β΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Κυανίδης, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, ο πρώην Γ.Γ. του ΥΜΑΘ Γιώργος Λυσσαρίδης, ο πρώην βουλευτής Νίκος Παπαδάκης, ο πρώην αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης,δεκάδες μέλη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νεάπολης-Συκεών, αντιπροσωπεία των PES Activists Θεσσαλονίκης, στελέχη Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων του κόμματος, αντιδήμαρχοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπως επίσης δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Συνεχίζοντας την κινητοποίηση, η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νεάπολης-Συκεών έκλεισε το επόμενο ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος στην εκδήλωση-ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στη 1 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο "ΕΡΩΣ" (Λεωφ. Αν.Παπανδρέου 265, Μετέωρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου