Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Με το αγαπημένο του 1-0 ο Άρης τον Κισσαμικό

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ (1-0) για τον Άρη, από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Νίκος Κωστένογλου. Οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν του Κισσαμικού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ
και είπαν "ευχαριστώ" στο δώρο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πάντως, νικηφόρα συνέχισε και η Λαμία, που επικράτησε εύκολα (4-0) της Καλλονής και έτσι πλέον φιγουράρει μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πίτου Γκαρσία στο 31ο λεπτό, με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, ενώ οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου έχασαν και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Κρητικοί πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ στη Θεσσαλονίκη.
ΑΡΗΣ: Διούδης, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης (68' Ιντζίδης), Τσουμάνης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία, Τάτος (46' Νέτο), Ανάκογλου (60' Καπνίδης), Μπαργκάν, Ίλιτς
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Γκούμας, Κουρελλάς, Τσερκέζος (83' Ψιάνος), Παντελάκης, Μαρτίνεζ, Μάντζης (68' Στογιάνοφ), Μπουγαϊδης, Νικολτσής, Τιάγκο Σίλβα, Θέος (63' Μίλιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου