Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

"Εξάποντο" για Άρη με Πανελευσινιακό - "Γκέλαρε" η Λαμία

Ο Άρης έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω κόντρα στον ουραγό Πανελευσινιακό, επικρατώντας με 4-0, ωστόσο, τα... καλά νέα ήρθαν από τα Τρίκαλα, εκεί που η τοπική ομάδα "φρέναρε" τη... μισή Λαμία, νικώντας με 1-0!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι "κιτρινόμαυροι" πλησίασαν στους
3 βαθμούς την ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ περιμένουν και το αποτέλεσμα του Απόλλωνα Σμύρνης αύριο στον Εύοσμο, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανιαρό, με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην καταφέρνει να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.
Στο δεύτερο μισό, ο Άρης ανέβηκε αισθητά και κατάφερε να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη μέσα σε λίγα λπετά. Πιο συγκεκριμένα στο 51' ο Καράμπελας έκανε τη σέντρα και ο Τάτος με κεφαλιά "έγραψε" το 1-0, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Καράμπελας γύρισε στη μεγάλη περιοχή την μπάλα και ο Ίλιτς "κεραυνοβόλησε" τον Μακρυωνίτη κάνοντας το 2-0. Νωρίτερα ο επιθετικός των "κιτρινόμαυρων", είχε και δοκάρι.
Το 3-0 σημειώθηκε από το σημείο του πέναλτι, σε χέρι του Δημόπουλου, με σκόρερ τον Καπνίδη στο 76' και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Στάθης Ταυλαρίδης, με την επιστροφή του στη δράση, με κεφαλιά στο 81ο λεπτό.
ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (73' Καπνίδης), Τάτος (67' Ταυλαρίδης), Ίλιτς, Ντούνης (78' Μιλούνοβιτς), Ντόγος
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Τσούπρος, Ζέλιος, Κορομηλάς, Αρναούτογλου, Κρισμάρεβιτς, Γραικός (53' Στόγιος), Κασνέτση, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Αγγελούδης.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου