Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Κυνηγούν την ένσταση μέχρι τέλους στον Άρη

Νεότερα στοιχεία όσον αφορά την υπόθεση της ένστασης κατά της Λαμίας έγιναν, χθες, γνωστά και τα οποία προκαλούν –το λιγότερο- απορία.Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του metrosport.gr ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ήρθε σε επαφή
με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης, λέγοντας ότι –λόγω φόρτου εργασίας- δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο να διαβάσει το περιεχόμενο της ένστασης.

Παράλληλα, επανέλαβε όσα υποστηρίζει και η πλευρά των Αρη και Ο.Φ.Η., πως δηλαδή είναι αναρμόδιος να ασχοληθεί με το θέμα, ωστόσο τόνισε ότι θα απευθυνθεί στην Πρωτοδίκη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Football League, προκειμένου να «τρέξει» τις εξελίξεις.
Στους «κιτρινόμαυρους», πάντως, όπως αναφέρει το metrosport.gr, δεν επαναπαύονται στα όσα άκουσαν από τον Σιμιτζόγλου, γι’ αυτό και είναι διατεθειμένοι να στείλουν έγγραφο (πιθανότατα σήμερα) στην κα. Μαρίνα Μπόσνου, στο οποίο θα ζητούν να φτάσει η υπόθεση στην έδρα και, αν δεν γίνει τελικά, τουλάχιστον να τους γνωστοποιηθούν οι λόγοι. Κάτι που σημαίνει ότι –από νομικής πλευράς- η ένσταση δεν έχει μπει στο αρχείο και είναι πλήρως... ανοιχτή, ενώ υπεισέρχεται και ο επαγγελματικός εγωισμός των ανθρώπων που έχουν αναμειχθεί.
Βέβαια, στην «κίτρινη» Π.Α.Ε. πιστεύουν ότι δεν θα παρουσιαστεί εξέλιξη μέχρι τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στα Τρίκαλα, για λόγους που είναι ευνόητοι, όπως αναφέρει το metrosport.gr Οι πιέσεις θα ασκηθούν και, από εκεί και πέρα, ό,τι προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου