Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Τι μαγείρεψε χθες η Γεννηματά και ποιός έλειπε από το δείπνο

ti-mageirepse-xthes-i-gennimata-kai-poios-eleipe-apo-to-deipnoΆρχισαν τα δείπνα πάλι στο ΠΑΣΟΚ, όπως το ιστορικό των "4" για τη διαδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι ακριβώς, οι εποχές άλλαξαν και τώρα τα δείπνα είναι ...ενωτικά. 
Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε χθες στο σπίτι της στα νότια προάστια της Αθήνας σύσσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ για
φαγητό και φυσικά την απαραίτητη πολιτική συζήτηση. Προσήλθαν όλοι πλην ενός: Του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος συνεχίζει τη δική του -μοναχική μερικές φορές- πορεία και δεν διστάζει να δείχνει τη διαφωνία του με τις επιλογές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. 
Οι υπόλοιποι πάντως είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σπιτικό φαγητό από τα χέρια της Φώφης Γεννηματά και μάλιστα ...διμέτωπο, όπως η στάση απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. 
Για όσους νηστεύουν είχε ριζότο με θαλασσινά (γαρίδες, χταπόδι, κλπ), ενώ για όσους δεν τηρούν τόσο τα έθιμα είχε  κρέας και για την ακρίβεια αρνάκι.
Από αυτά που ξεχώρισαν ήταν η σπανακόπιτα, ενώ μετά το φαγητό είχε και ενδιαφέρον επιδόρπιο με λουκουμάδες. 
Δεν έλειψε και το αλκοόλ, καθώς ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά έφτιαξε ακόμη και ρακόμελο. 
Στο σπίτι της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήλθαν όλοι οι βουλευτές της παράταξης (πλην Βενιζέλου), ακόμη και ο Γιάννης Κουτσούκος από την Ηλεία, ο οποίος ήρθε με πατερίτσες λόγω ...ατυχήματος.  

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου