Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Παντρεύεται η «φλογερή» Δ.Ματσούκα - Ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας που της έκλεψε την καρδιά!

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό..  και όπως όλα δείχνου η όμορφη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα είπε... το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο γνωστός επιχειρηματίας, κ. Πέτρος Κόκκαλης.
 
Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας και δεν κάνει κοινές εμφανίσεις σε μέρη που θα βρίσκονται δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, αλλά είναι κάθε μέρα μαζί. Κατά προτίμηση δειπνούν σε ήσυχα ατμοσφαιρικά εστιατόρια, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο επιχειρηματίας έκανε έκπληξη στην Δ.Ματσούκα με την πρότασή του και εκείνη πήρε την απόφαση δεχτεί. Οι δυο τους οδεύουν ολοταχώς προς τα σκαλιά της εκκλησίας.
 
Να σημειωθεί ότι τελευταία από πολλές διαφορετικές πηγές έρχονταν στα αυτιά μας η πληροφορία ότι η σαγηνευτική Δήμητρα Ματσούκα συναντιέται συχνά-πυκνά με τον Πέτρο Κόκκαλη, γιο του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη.
 
Η μία πληροφορία τους ήθελε σε έξοδο για πότο σε ατμοσφαιρικό μπαρ, η άλλη να συντρώγουν σε ρεστοράν κοιτώντας ο ένας τον άλλον στα μάτια και μια τρίτη πηγή επιβεβαίωνε ότι εκείνος έχει βρεθεί πάνω από τρεις φορές στο θέατρο "Pantheon" όπου η λαμπερή Δήμητρα εντυπωσιάζει στη δυνατή υπερπαραγωγή "Πυγμαλίων - Ωραία μου κυρία", που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας. 
 
Ο επιχειρηματίας προτίμησε να καθίσει σε πλαϊνή λόζα για να μην τραβάει τα βλέμματα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έδωσε το «παρών» και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, που έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν και πάλι έμεινε μακριά από κάμερες και φλας.
 
Μπορεί κανείς να μην γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους, αλλά όσοι την ξέρουν καλά λένε ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.
 
Πρόσφατα μάλιστα λέγεται πως πήγαν εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας.
 
 
κοκκαλης 2
kokkalis_petros
kokkalis_matsoyka
Δείτε τις πρόσφατες αντιδράσεις της φλογερής ηθοποιού όταν την ρώταγαν οι δημοσιογράφοι για το γάμο:
proNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου