Τους 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Χανιά για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά, ανακοίνωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης.Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του Δικεφάλου, Χοσέ
Άνχελ Κρέσπο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, ωστόσο αυτό δεν συνέβη με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, καθώς προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη ώστε να συνεχίσει την αποκατάσταση του.

Παράλληλα εκτός αποστολής για τον Δικέφαλο έμεινε ο τιμωρημένος Μαρίν Λέοβατς.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.
Η παραμονή του αγώνα ήταν, όπως πάντα, αφιερωμένη στην τακτική την οποία ο Σέρβος τεχνικός θέλει ν’ ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να φύγουν από τα Χανιά με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στη διάθεση του Ίβιτς, πέρα από τον τιμωρημένο Λέοβατς, δεν θα είναι κι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, ο Ισπανός προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αποκατάστασή του.
Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Χανιά είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Κίτσιου , Μάτος , Δεληγιαννίδης , Πούγγουρας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Κάτσε , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ουάρντα , Ενρίκε , Κάμπος , Αθανασιάδης , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης».
Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το PAOK TV: