Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Champions League: Τιτανομαχία Μπάγερν-Ρεάλ στο Μόναχο και Ατλέτικο-Λέστερ στην Μαδρίτη

Φωτογραφία: APΤα προημιτελικά του Champions League δέχθηκαν ένα ισχυρό χτύπημα μετά τις εκρήξεις στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, οι οποίες είχαν ως συνέπεια την αναβολή του αγώνα ωστόσο σήμερα η διοργάνωση επιστρέφει στην κανονικότητά της.

Το παιχνίδι της Ντόρτμουντ θα ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Στις 19:45, Ντόρτμουντ και Μονακό θα αναμετρηθούν με μια ημέρα καθυστέρηση στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό, με τον Μαρκ Μπάρτρα να αποτελεί τη νέα σημαντική απουσία των γηπεδούχων.
Δύο ώρες μετά, το πρόγραμμα θα κυλήσει όπως ήταν διαμορφωμένο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί την Λέστερ, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας να αναζητεί μια ακόμη υπέρβαση. Τις δύο από τις τρεις τελευταίες φορές που περιπλανήθηκε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αποκλείστηκε από τους «ροχιμπλάνκος» και σήμερα θέλει να βάλει τις βάσεις ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην Αγγλία.
Ο Γάλλος επιθετικός Γκαμεϊρό μένει εκτός για τους γηπεδούχους ενώ για την Λέστερ θα απουσιάσει ξανά ο αρχηγός και κεντρικός αμυντικός Μόργκαν.
Πιθανές Συνθέσεις
Ατλέτικο Μαδρίτης:Ομπλακ – Χουάνφραν, Σάβιτς, Γκοδίν, Λουίς – Κόκε, Σαούλ, Γκάμπι, Καράσκο – Τόρες, Γκριζμάν
Λέστερ:Σμάιχελ – Σίμπσον, Μπεναλουάν, Χουτ, Φουκς – Ολμπράιτον, Εν’Ντιντί, Ντρινκγουότερ, Μάχρεζ – Οκαζάκι, Βάρντι
Ντέρμπι στην Γερμανία
Το μεγάλο ματς της βραδιάς διεξάγεται στο Μόναχο. Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν για 23η φορά, με τους Βαυαρούς να μετρούν 11 νίκες έναντι 9 των Ισπανών.
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί σε 10 νοκ-άουτ γύρους και μετρούν η κάθε μία από πέντε προκρίσεις. Η πιο πρόσφατη μονομαχία τους, το 2014, κρίθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 της Ρεάλ μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν.
Ο Λεβαντόφσκι αποτελεί τον μεγάλο πονοκέφαλο των Γερμανών αφού είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του ενώ για τη Ρεάλ είναι εκτός μάχης τόσο ο Βαράν όσο και ο Πέπε.
Πιθανές Συνθέσεις
Μπάγερν:Νόιερ – Λαμ, Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλάμπα – Αλόνσο, Βιδάλ – Ρόμπεν, Τιάγκο, Ριμπερί - Λεβαντόφσκι
Ρεάλ: Νάβας – Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος – Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου