Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Η αποκάλυψη του Σπαλιάρα για το "μαγείρεμα" της ψηφοφορίας και η ομολογία της Λάουρας

Η αποκάλυψη του Σπαλιάρα για το μαγείρεμα της ψηφοφορίας και η ομολογία της Λάουρας - ΒΙΝΤΕΟΚυρίαρχο θέμα μεταξύ των παικτών στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, ήταν τα "μαγειρέματα" της ψηφοφορίας των "Διασήμων", που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Λάμπρος Χούτος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είχαμε δει τους "Διάσημους" να κατηγορούν τον Γιάννη Σπαλιάρα ότι δεν αγωνίστηκε, όχι επειδή του πονάει η μέση του όπως υποστηρίζει ο ίδιος, αλλά για λόγους στρατηγικής. Μάλιστα, γι' αυτόν τον λόγο, τον χαρακτήρισαν ως "ανήθικο".
Χθες, όμως ο Γιάννης Σπαλιάρας, πέρασε στην αντεπίθεση και κατηγόρησε ευθέως τον Κοκκινάκη ότι συνεργάστηκε με τη Λάουρα για το "μαγείρεμα" της ψηφοφορίας.
Του είπε ότι δεν μπορεί να τον λέει ανήθικο εκείνος, που έκανε τέτοιο μαγείρεμα για να βγάλει απ’ το παιχνίδι έναν συμπαίκτη του.
Ο Κοκκινάκης από την πλευρά του, όχι απλά αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά ορκίστηκε όπως φαίνεται και στο καινούριο τρέιλερ, πως ποτέ δε συνέβη κάτι τέτοιο.
Οι Διάσημοι τον υποστήριξαν, ενώ ο ίδιος ήταν φανερά εξοργισμένος για όσα έλεγε ο πρώην συμπαίκτης του.
Λίγες ώρες νωρίτερα όμως, η Λάουρα Νάργες είχε αποκαλύψει στην Ελεονώρα Μελέτη πως όντως "μαγείρεψαν" την ψηφοφορία.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι αποφάσισαν να αλληλοψηφιστούν, επειδή έτσι και αλλιώς θα ήταν προτεινόμενοι για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον άλλον συμπαίκτη τους και τον στενοχωρήσουν, και ότι δεν πέρασε απ’ το μυαλό τους η σκέψη να το κάνουν όλο αυτό επίτηδες για να βγει και ο Χούτος προτεινόμενος.
"Ο Χρανιώτης ήταν να ψηφίσει εμένα, και ο Μπο τον Κοκκινάκη. Η ομάδα ήθελε να ψηφίσει τον Ντάνο, εμείς ήμασταν σε φάση ποιον θα ψηφίσουμε. Και έρχεται ο Κοκκινάκης με την ιδέα αφού εμείς θα βγούμε έτσι κι αλλιώς υποψήφιοι ας αλληλοψηφιστούμε για να μην στεναχωρήσουμε και κάποιον συμπαίκτη μας χωρίς λόγο…», είχε πει χαρακτηριστικά.
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου