Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Γαλάζιος «μυστικός» δείπνος με τον Κυριάκο σε ψαροταβέρνα του Πειραιά

galazios-mustikos-deipnos-me-ton-kuriako-se-psarotaberna-tou-peiraiaΟ πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει τις επαφές του με βουλευτές  του κόμματος με στόχο να συσπειρώσει ακόμη περαιτέρω την κοινοβουλευτική του ομάδα, αλλά και να ακούσει τις απόψεις τους για την πολιτική επικαιρότητα και την στρατηγική που ακολουθεί η
κεντροδεξιά παράταξη.  
Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει τέτοιου είδους συναντήσεις να γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος ή την βουλή. 
Σήμερα το βράδυ ο Πρόεδρος της ΝΔ θα δειπνήσει σε γνωστή ψαροταβέρνα στον Πειραιά, με τους αρχαιότερους  βουλευτές όπως τον Νικήτα Κακλαμάνη, τον Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Γιάννη Τραγάκη, τον Μάκη Γιακουμάτο, τον Κώστα Τζαβάρα, ο γραμματέας της Κ.Ο Κωνσταντίνος Τσιάρας, κ.α.
Το κυρίως πιάτο όπως είναι φυσικό θα περιλαμβάνει την συζήτηση στην βουλή για την ψήφιση των μέτρων, όπως και την τακτική που θα ακολουθήσει η αξιωματική αντιπολίτευση την επόμενη μέρα της ψηφοφορίας. 
Πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτακής είχε συναντηθεί στην Καισαριανή με βουλευτές που εξελέγησαν για πρώτη φορά  - όπως και ο ίδιος – το 2004. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα τα «τραπεζώματα» στους βουλευτές.  

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου