Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Μητσοτάκης σε συνταξιούχους: Δεν υπόσχομαι διορισμούς στο Δημόσιο, ούτε μονιμοποιήσεις συμβασιούχων

Μητσοτάκης σε συνταξιούχους: Δεν υπόσχομαι διορισμούς στο Δημόσιο, ούτε μονιμοποιήσεις συμβασιούχων«Δεν υπόσχομαι διορισμούς στο Δημόσιο, ούτε μονιμοποιήσεις συμβασιούχων», είπε σε συνταξιούχους με τους οποίους συνομίλησε σε καφενείο στην Καλλιθέα ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Δεν οραματίζομαι αυτό. Θέλω τα παιδιά σας να βρούνε δουλειά.
Θέλω εσείς να έχετε μια αξιοπρεπή σύνταξη, να δίνετε και κανένα χαρτζιλίκι στο εγγόνι σας. Αλλά, όχι να ταΐζετε εσείς τα παιδιά σας, επειδή είναι άνεργα. Δεν είναι αυτό το όραμά μου για την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος του είναι να υπάρξουν δουλειές για όλους. «Η ΝΔ οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες ακριβώς τι θα συμβεί μετά την ψήφιση του τέταρτου Μνημονίου και ειδικά στους συνταξιούχους», πρόσθεσε.
Όπως είπε «αυτοί που υπόσχονταν ότι θα δώσουν 13η σύνταξη, θα κόψουν και την 11η και την 12η. Η μείωση των συντάξεων θα αφορά παραπάνω από 1.000.000 συνταξιούχους. Και θα έχουμε και τη μείωση του αφορολόγητου. Άρα, θα σας κοπούν δυο συντάξεις. Μία από τη μείωση των συντάξεων και μία δεύτερη από το αφορολόγητο, γιατί για πρώτη φορά, θα χρειαστεί να πληρώσετε φόρο».
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε τέλος ότι «υπάρχει άλλη πολιτική». «Εμείς θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα. Θα πάμε μέχρι και την τελευταία γωνιά της Ελλάδας για να πείσουμε ότι υπάρχει άλλη πολιτική πρόταση. Αργά ή γρήγορα, αυτή η κυβέρνηση θα φύγει. Θα έρθει μια άλλη κυβέρνηση -ελπίζω με μια ισχυρή λαϊκή εντολή- η οποία δεν θα έχει κοροϊδέψει τους πολίτες. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να σταθώ μπροστά σας και να σας πω "ξέρετε, την επόμενη μέρα, θα γυρίσω τις συντάξεις πίσω εκεί όπου ήταν". Δεν θα το πω, γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Και δεν πρόκειται να πω ψέματα. Θα σας πω μόνο ότι, όταν θα πάρει μπροστά για τα καλά η μηχανή της οικονομίας και θα έχουμε ανάπτυξη, τότε και το ασφαλιστικό μας σύστημα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.
216444216452216459216468

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου