Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Μιχάλης Τζελέπης : Για 3η φορά ο Σπίρτζης επικαλείται κώλυμα και δεν έρχεται στην Βουλή να απαντήσει για τους νέους σταθμούς διοδίων στον Ν. Σερρών


Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης με την υπ’ αριθμόν 980/7-6-2017 Επίκαιρη Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη έφερε στην Βουλή το μείζον θέμα «της δημιουργίας τριών
νέων σταθμών διοδίων στον Οδικό άξονα Προμαχώνας-Σέρρες-Λιμάνι Θεσσαλονίκης» η οποία, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει ο κ. Τζελέπης «είναι καταστροφική για τον Ν. Σερρών».

Παρόλο που η Επίκαιρη Ερώτησή έχει κατατεθεί εδώ και έναν περίπου μήνα, ο κ. Σπίρτζης για 3η συνεχόμενη φορά επικαλείται «Υπουργικό κώλυμα» και αποφεύγει να απαντήσει για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο χορός της κορδέλας ναι μεν καλά κρατεί για τον κ. Σπίρτζη, ωστόσο ο χορός της υπεύθυνης καρέκλας είναι απ’ ότι φαίνεται άγνωστος. Οι πρωτοστάτες του κινήματος «δεν πληρώνω», σήμερα, με κουτοπόνηρες λογικές και ανυπόστατες δικαιολογίες υπεκφεύγουν να έρθουν στην Βουλή και να απαντήσουν σε καίρια, βασικά ερωτήματα των κατοίκων του Ν. Σερρών. Το κρυφτό και το κυνηγητό επιτέλους πρέπει μία μέρα να τελειώσουν.  Ως Βουλευτής επαρχίας και έχοντας πλήρη επίγνωση του δυσβάσταχτου οικονομικού φορτίου που αντιμετωπίζουν οι συντοπίτες μου δεσμεύομαι ότι θα καταθέσω την Ερώτηση αυτή όσες φορές και αν χρειαστεί μέχρι ότου συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής. Είναι ανεπίτρεπτο όλο αυτό το παρασκηνιακό παιχνίδι που γίνεται. Είναι ενάντια του Κοινοβουλευτισμού».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου