Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Συνελήφθη 50χρονος για αποπλάνηση 10χρονης στον Λαγκαδά

Ενα 10χρονο κορίτσι κατηγορείται ότι αποπλάνησε 50χρονος σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς προηγήθηκε καταγγελία του πατέρα του κοριτσιού, ότι ο 50χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του.
Ο συλληφθείς κατοικεί στην περιοχή που καταγγέλθηκε το συμβάν, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία προσέγγισε το κορίτσι «τραβώντας» την προσοχή του με ένα κατοικίδιο που είχε στην κατοχή του.
Επειτα από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων αεροβόλα όπλα και πιστόλια κρότου, φυσίγγια, συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, αρχαία νομίσματα.
Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, παράνομης βίας, καθώς και για αδικήματα που αφορούν σε παραβάσεις των Νόμων περί όπλων, περί ραδιοσυχνοτήτων, περί τελωνειακού κώδικα περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου