Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

«Βαριές» καταγγελίες Λοβέρδου για το πλοίο με τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ στα Χανιά! «Σκαστή λαθρεμπορία»

Ερώτηση Λοβέρδου για το πλοίο με τα λαθραία στα Χανιά Σειρά σοβαρών ερωτημάτων και καταγγελιών θέτει ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος με νέα ερώτηση του στη Βουλή για το ακινητοποιημένο ουκρανικό πλοίο στο
λιμάνι των Χανίων, με φορτίο τσιγάρων, πολλά εκ των οποίων φέρουν την επωνυμία της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Λοβέρδος είπε ότι από τις πληροφορίες που έχει, το πλοίο είχε φορτωθεί στο Μαυροβούνιο και κατευθυνόταν στη Βηρυτό. Οι κούτες με τα τσιγάρα είναι φορτωμένες χύμα και όχι σε κοντέινερ και τα τσιγάρα δεν αναφέρουν ημερομηνία παραγωγής ούτε χώρα προέλευσης γεγονός που συνιστά «σκαστή λαθρεμπορία».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ρωτά επίσης τον Υπουργό Ναυτιλίας γιατί δεν ελέγχθηκε το πλοίο εδώ και 7,5 μήνες που έχει μπλοκαριστεί στα Χανιά και αν υπήρξε σχετική πολιτική παρέμβαση ή κάτι άλλο.
Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Λοβέρδος επαναλαμβάνει τα βασικά ερωτήματα για την υπόθεση αυτή κατηγορώντας την κυβέρνηση για τη σιωπή που επιδικνύει:
«Ακινητοποιημένο πλοίο στα Χανιά.
-7,5 μήνες;
-Λαθρεμπόριο;
-Σε ποιον ανήκει το φορτίο;
Πολλά τα ερωτήματα και καμμία απάντηση μέχρι στιγμής από την Κυβέρνηση. Γιατί τέτοια σιωπή;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου