Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Δημοκρατική Συμπαράταξη : Ο Βούτσης έκανε το σάιτ της Βουλής παράρτημα κυβερνητικής προπαγάνδας

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοκρατικη συμπαραταξηΦωτιές έχει ανάψει η απόφαση του Νίκου Βούτση να εγκαινιάσει στο site της Βουλής ενότητα του Γραφείου Τύπου στην οποία θα παρουσιάζονται οι θέσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά και των ανεξάρτητων
βουλευτών, με άξονα θέματα κοινοβουλευτικής επικαιρότητας.
Οι φωτιές αυτές μετατράπηκαν σε σφοδρή αντίδραση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όταν χθες το βράδυ αναρτήθηκε κείμενο με τίτλο «Τι επιδιώκει η Ελλάδα στο  Eurogroup μετά την υπερψήφιση των προαπαιτούμενων από τη Βουλή».
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη κατηγορεί τον κ. Βούτση ότι μετατρέπει το  Κοινοβούλιο σε παράρτημα της κυβερνητικής προπαγάνδας.
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη φυσικά και δεν πρόκειται να συναινέσει και να συμμετάσχει σε τέτοια παιχνίδια, που αναιρούν ακόμη και την αρχή της διάκρισης των εξουσιών, ούτε και θα δεχτούμε τον ρόλο του διαγωνιζόμενου σε θέματα εκθέσεων που επιλέγει ο κ. Τσίπρας  και οι προπαγανδιστές του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ένας επιπλέον λόγος της αντίδρασης ήταν και το ερώτημα στο οποίο καλούνταν να απαντήσουν τα κόμματα («Τι επιδιώκει η Ελλάδα στο Eurogroup μετά την υπερψήφιση των προαπαιτούμενων από τη Βουλή»), ενώ στο εισαγωγικό κείμενο υπάρχουν και δηλώσεις του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 13/6/2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου