Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Δ. Ρέππας : Η τρίτη Εθνική Συνδιάσκεψη του Κινήματος είναι πράξη ηθικής αναγνώρισης & τιμής στους προοδευτικούς πολίτες

Αποτέλεσμα εικόνας για ρεππας δημητρης«Η Γ’ Εθνική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών αποτελεί ταυτοχρόνως πράξη αναγνώρισης, συνέπειας και καθήκοντος» δηλώνει στο ο Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής της Συνδιάσκεψης, Δημήτρης Ρέππας, με αφορμή την 3η Πανελλαδική
Συνδιάσκεψη, οι εργασίες της οποίας ξεκινούν αύριο (Παρασκευή, 2 Ιουνίου).
Και προσθέτει, πως: «Είναι πράξη ηθικής αναγνώρισης και τιμής στους προοδευτικούς πολίτες που εμφορούνται από τις αξίες και τις αρχές του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Εκείνους που παραμένουν παρόντες και ενεργοί, ανήσυχοι και δημιουργικοί, συμμέτοχοι στον διαχρονικό αγώνα μας.
Είναι πράξη πολιτικής συνέπειας προς το σύνολο της προοδευτικής παράταξης που διαμόρφωσε το θετικό κεκτημένο της χώρας. Της παράταξης που προέταξε το συμφέρον της χώρας έναντι του λαικισμού και της μικροπολιτικής χωρίς να καμφθεί από το δέος του πολιτικού κόστους.
Είναι πράξη εθνικού καθήκοντος σε μια ιστορική στιγμή που συνθλίβουν τη χώρα η κυβερνητική χρεοκοπία και η νεοδημοκρατική βουλιμία για την εξουσία, τα δύο κόμματα που υπέταξαν τις ανάγκες της χώρας στο μικροκομματικό σχεδιασμό τους» .
Τέλος, ο κ. Ρέππας, επισημαίνει πως: «Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών φιλοδοξεί μέσω της Συνδιάσκεψής του να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας αποτελεσματικής πρότασης για την έξοδο από την κρίση με μια προοδευτική διακυβέρνηση που θα στηρίζεται στη συνεννόηση ευθύνης όλων των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας» .
thecaller

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου