Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Μητσοτάκης: Για τη ΝΔ το θέμα Καμμένου μόλις ξεκίνησε

mitsotakis-gia-ti-nd-to-thema-kammenou-molis-ksekinise“Για την ΝΔ το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Πάνο Καμμένο μόλις ξεκίνησε” έλεγε τακτικός συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνοντας ότι στο Μοσχάτο είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους. Η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής ήταν ένα
ακόμη βήμα προς σ αυτήν την κατεύθυνση από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία έφερε σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος δεν θέλησε να σηκώσει το γάντι, καλύπτοντας γι' άλλη μια φορά τον κυβερνητικό του εταίρο. 
 
“Ο κ. Τσιπρας τράπηκε σε φυγή, απορρίπτοντας το αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για να διερευνηθεί το κρίσιμο ζήτημα της παρέμβασης Καμένου σε μια τέτοια σκοτεινή υπόθεση δημοσίου ενδιαφέροντος” έλεγαν κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι ίδιες πηγές και απαντώντας στον ισχυρισμό του πρωθυπουργού ότι η υπόθεση του Noor 1 ερευνάται από την δικαιοσύνη, σημείωναν πως και άλλες υποθέσεις ερευνώνται όπως του Ερίκος Ντυνάν αλλά η κυβέρνηση προχώρησε στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής. 
 
Η αξιωματική αντιπολίτευση θα επανέλθει στο αίτημα, ενώ πάντα στο τραπέζι βρίσκεται η πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Άμυνας. “Όλα στην ώρα τους” έλεγε συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ αποχωρώντας χθες το βράδυ από την βουλή. Στο Μοσχάτο θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση μόνο αν υπάρξουν νέα σημαντικά επιβαρυντικά στοιχεία για τον Πάνο Κάμμενο ο οποίος όπως λένε στη ΝΔ, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση κάτι που αποτυπώθηκε και στην βουλή . 
 
“Ο κ. Καμένος αναγκάστηκε να ομολογήσει τις συνομιλίες με τον καταδικασμένο για ναρκωτικά ισοβίτη” σημείωναν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όσον αφορά τις εξεταστικές επιτροπές στην αξιωματική αντιπολίτευση υπενθυμίζουν πως είναι η δεύτερη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται την σύσταση τους, η πρώτη ήταν για τον Γιάννη Βαρουφάκη και το πως η χώρα οδηγήθηκε στα capital control, σε αντίθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση που έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλες, όπως τον έλεγχο για τα δάνεια των ΜΜΕ αλλά και για τα εξοπλιστικά και τον Γιάννο Παπαντωνίου. “Φαίνεται ποιοι επιθυμούν την συγκάλυψη και την συσκότιση των υποθέσεων” τονίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.
 
Στο Μοσχάτο εμφανίζονται ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς άνοιξε μια σειρά από ζητήματα και ανέδειξε  την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης από την οικονομία μέχρι το θέμα της ασφάλειας. Παράλληλα αποδείχθηκε η πλήρης ταύτιση του πρωθυπουργού με τον Παύλο Πολάκη και τον Πάνο Καμμένο. “ Στην οικονομία ο Πρόεδρος της ΝΔ ανέδειξε τα διαρκή ψέματα και την πλήρη αναξιοπιστία της κυβέρνησης στα θέματα που η ίδια αναδεικνύε. Απεδειξε την πλήρη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στην οικονομία και τα μεγάλα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει στους Έλληνες πολίτες” σημείωναν κύκλοι της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου