Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Tης Έλλης Στάη : Ο... ακόρεστος Γιάνης και οι μπαρούφες

Στις μπαρούφες Μπαρουφάκη κανονικά δεν απαντάμε. Γιατί αυτό επιδιώκει. Αλλά θερινή ραστώνη είναι, γελάσαμε μαζί του.
Ο Γιάνης δεν χόρτασε ακόμα τον έρωτα του για προβολή , ακόμα και μετά από χιλιάδες ώρες ποικιλότροπης δημοσιότητας παγκοσμίως. Ακόρεστος. Τότε, όταν εκμεταλλεύτηκε την περίοδο του "μαύρου" στην ΕΡΤ με τα tweets του, για να εμφανιστεί ως... θύμα της ΕΡΤ  και αυτός, τον κατανόησαμε.

Φίλος των αδελφών Παπανδρέου, δεν είχε καταφέρει να πάρει κάποια σημαντική θέση στο governo του ΓΑΠ και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα "σταδιοδρομούσε " (εις βάρος μας), στην κυβέρνηση του Τσίπρα, (ως λάθος επιλογή του μάλιστα).
Γι' αυτό και στις μπαρούφες Μπαρουφάκη (μπαρούφες, ως προς το περιστατικό που με αφορά. Ως προς τα άλλα που αναφέρει,ας απαντήσουν οι "θιγόμενοι". Και πρέπει και είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν) κανονικά δεν απαντάμε. Γιατί αυτό επιδιώκει. Αλλά θερινή ραστώνη είναι, γελάσαμε μαζί του. Κι ό,τι φέρνει γέλιο αυτη την περίοδο, καλοδεχούμενο είναι.
ΥΓ1. Το μόνο σοβαρό θέμα που είναι η πολιτική και ποινική αξιολόγηση του τι παιχνίδια έπαιξαν εις βάρος της χώρας μας, αυτό μένει να εξεταστεί σοβαρά, μακριά από τα καλοκαιρινά αναγνώσματα του Γιάνης.
ΥΓ2. Το βιβλίο του Γιάνης δεν διαβάζεται ως βίπερ. Κυρίως σε θρίλερ φέρνει. Με τραγικό σενάριο όσα έγιναν στη χώρα.Στην πλάτη της και σε βάρος της. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Προφανώς όχι τελειωμένη ακόμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου