Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα 11,3 εκατ. ευρώ της εξισωτικής του 2015. Δείτε on line τι σας αντιστοιχεί

Αποτέλεσμα εικόνας για pliromesΣτους λογαριασμούς συνολικά 7.252 δικαιούχων πιστώθηκαν σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου τα υπόλοιπα της εξισωτικής αποζημίωσης του 2015 (δείτε εδώ μέσω του on line συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ το ποσό που πιστώθηκε στον λογαριασμό
σας) επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ τόσο της «ΥΧ» όσο και του ypaithros.gr που παρακολουθούσαν το θέμα στενά προς ενημέρωση των αναγνωστών.
Επιπλέον των 11,3 εκατ. ευρώ που αφορούν την εξισωτική ο ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του πλήρωσε ακόμα και μια σειρά από ανειλημμένες υποχρεώσεις και άλλων μέτρων όπως αυτό της νιτρορύπανσης αλλά και της ολοκληρωμένης διαχείρισης καπνού.
Να σημειωθεί ωστόσο ότι προβλήματα έχουν προκύψει – σύμφωνα με όσα μας αναφέρουν αναγνώστες μας – στην πληρωμή των υπολοίπων της εξισωτικής για τα έτη 2012 – 2013 – 2014 αφού αρκετοί παραγωγοί δεν πληρώθηκαν ή βρήκαν λιγότερα χρήματα από όσα υπολόγιζαν στους λογαριασμούς τους. Μετά από ερωτήσεις που υποβάλαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με τα προβλήματα αυτά μας ενημέρωσαν ότι θα ακολουθήσει μια ακόμα πληρωμή υπολοίπων το φθινόπωρο χωρίς όμως να μπορεί να προσδιοριστεί ακόμα η ακριβής της ημερομηνία.
ypaithros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου