Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Διπλό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης

Διπλό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΆρηςΕδώ και τουλάχιστον τέσσερις μήνες, πρόσωπα που κινούνται στον ευρύτερο παραγοντικό χώρο του Άρη μπήκαν σε διαδικασία επαφών με επιχειρηματίες, με ξεκάθαρο στόχο την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, λόγω της οικονομικής κατάστασης που
επικρατεί στην ΚΑΕ.
Προς αυτήν την κατεύθυνση, άνθρωπος που παλιότερα είχε ενεργό ρόλο στα διοικητικά του Άρη, προχώρησε σε επαφές με δύο επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδας. Μάλιστα, με τον έναν εξ αυτών πραγματοποιήθηκε συνάντηση πριν από περίπου 2-3 εβδομάδες. Στη συνάντηση του εξήγησε πώς έχει η κατάσταση στον Άρη και ο Έλληνας επιχειρηματίας (του οποίου η οικονομική επιφάνεια ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα) ήταν ενήμερος κυρίως για τα όσα είχαν συμβεί στην ποδοσφαιρική ομάδα και για τις επαφές που προηγήθηκαν με τον Παντελή Μπούμπουρα.
Επί της ουσίας, διαπίστωσε ότι το ύψος των χρεών της εταιρίας είναι απολύτως διαχειρίσιμο για τις οικονομικές δυνατότητες του ιδίου και δεσμεύτηκε να απαντήσει για το αν θα ενδιαφερθεί για την ΚΑΕ Άρης το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο επιχειρηματία, η βάση των επιχειρήσεών του είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες και προς τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές.
Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία και προγραμματίστηκε συνάντηση μαζί του. Επί της ουσίας, πέρα από την (πρώτη) θετική σκέψη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και σίγουρα ουδείς από τους δύο δεν έχει αποφασίσει οριστικά να ασχοληθεί με την ΚΑΕ Άρης.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου