Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Λύτρωση με Μακ στο 90΄ και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά

undefined
Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά αντιθέτως, προκαλώντας προβληματισμό με την απόδοσή του στο γήπεδο της Καλαμαριάς, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0 χάρη σε γκολ του Μακ στο 90ο λεπτό, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους "16" του
Κυπέλλου Ελλάδας από τη 2η αγωνιστική των ομίλων.

Ο Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με 9 διαφορετικούς παίκτες στην ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, διατηρώντας μόνο τους Μάτος και Μακ στο αρχικό σχήμα, με τον Σλοβάκο βέβαια να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης απόψε.
Ωστόσο, οι "ασπρόμαυροι" είχαν μέτρια έως κακή σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού απόδοση, δημιουργώντας ελάχιστες αξιόλογες φάσεις και κινδυνεύοντας σε ορισμένες περιπτώσεις από τις ευκαιρίες που είχε ο Απόλλων, με τον Πασχαλάκη να κρατάει το μηδέν με τις επεμβάσεις του σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε. 
Ο Απόλλων διατήρησε στο δεύτερο την πολύ καλή εικόνα που είχε και στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα, στο 59' βρέθηκε μία "ανάσα" απ' το 1-0, αλλά η κεφαλιά του Αλέξανδρου Βεργώνη, ύστερα από σέντρα του Μπρίτο, πέρασε ελάχιστα δίπλα απ' δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη.
Το γκολ που λύτρωσε τον Δικέφαλο, γλιτώνοντάς τον από την γκέλα της "λευκής" ισοπαλίας, το πέτυχε ο Μακ με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 90΄. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ενλουντουλού έχασε μία τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα βγαίνοντας απέναντι από τον Πασχαλάκη σε γρήγορη αντεπίθεση.
Παρόλα αυτά, οι "ασπρόμαυροι" δεν γλίτωσαν τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς τους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Καλαμαριάς, λόγω της νέας απογοητευτικής εμφάνισης μακριά από την Τούμπα. Πάντως, σήμερα ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν.
Συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Καλί, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Μπρίτο, Ενλουντουλού, Χασομέρης
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης (72' Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Σάχοβ, Πέλκας (64' Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Λημνιός (60' Τζάλμα), Μακ
Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1. ΠΑΟΚ 6 (3-1)
2. Απόλλων Πόντου 3 (1-1)
3. Λεβαδειακός 3 (6-2)
4. Αιγινιακός 0 (0-6)
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Απόλλων Πόντου - Λεβαδειακός
Αιγινιακός - ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου