Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Αρης – Μπόκα Τζούνιορς: Ατελείωτη αποθέωση και γκολάρα

Σε ένα φιλικό που το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε καμία σημασία, αλλά που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όσων το έζησαν από το «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αρης επικράτησε της Μπόκα 1-0 (90+3’ Μιλούνοβιτς). Σε όλη τη διάρκεια
του 90λεπτου και με τον Νίκο Γκάλη να παρακολουθεί από την κερκίδα, οι φίλαθλοι του Άρη δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να τραγουδούν.
Συνεχής αποθέωση, τραγούδια και συνθήματα, συνέθεσαν ένα γιορτινό σκηνικό, με τους οπαδούς να ζητούν επιτακτικά την επιστροφή της ομάδας τους στη φυσική της θέση, δηλαδή τη Σούπερ Λίγκα.
Οσον αφορά το αγωνιστικό, οι δύο ομάδες έπαιξαν φυσικά ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητα. Ο Δημήτρης Σπανός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του, με τον Άρη να έχει δύο καλές φάσεις στο πρώτο μέρος (38΄σουτ Μπαργκάν, 45’ κεφαλιά Καπνίδη) και να σκοράρει στο 77’ (με τον Διαμαντόπουλο), αλλά το τέρμα να ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Η Μπόκα από την μεριά της απείλησε στο 30’ και το 44’ με τον Μπροσέρο (εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά αντίστοιχα), στο 50’ (Ροσκόπφ), στο 83΄ (Λούνα) και το 86’ (Βάκα).
Τελικά το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μιλούνοβιτς (μετά από εξαιρετική κάθετη του Διαμαντοπουλου) καθώς με πλασέ στο 90+3’ έκανε το 1-0 μέσα σε γενικό ξεσηκωμό
Να σημειώσουμε ότι σε σουίτα του «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκε και η ομάδα μπάσκετ, με… πρώτο και καλύτερο τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο νυν τεχνικός του «αυτοκράτορα», είχε φυσικ θερμό τετ α τετ με το Νίκο Γκάλη με τον οποίον άλλωστε διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.
Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης (46΄Αναγνωστόπουλος), Νίκιτς (46΄Ιντζόγλου), Μαραγκός (66΄Λώττας), Σόουζα (46΄Δεληζήσης), Παυλίδης (66΄Μουμίν), Μπαργκάν (66΄Πλατέλλας), Στεφάνοβιτς (66΄Πασάς), Νέτο, Ντούνης (66΄Μιλούνοβιτς), Καπνίδης (66΄Διαμαντόπουλος), Τζανακάκης (66΄Κάσσος)
Μπόκα Τζούνιορς (Ρ. Σκιάβι): Μπουστίγιος, Ράμος, Βάκα, Γκόνι, Μάγιο, Ερέδια, Βάργκας, Καπάλδο, Ροσκόπφ, Λούνα, Μπροσέρο
Έπαιξαν και οι: Αμπάδια, Μπαλέρντι, Βάιγκαν, Κορονέλ, Ομπάντο, Κανιέτε, Καμπρέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου