Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Σαμαράς σε Βούτση: Δεν μας έριξαν οι ξένοι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, η ΧΑ και ο Κουβέλης

Αποτέλεσμα εικόνων για antonis samaras«Ήρθε ο Βούτσης και μας είπε ότι μας έριξαν οι ξένοι. Δεν τα θυμάται καλά. Από μέσα, από την Ελλάδα μας έριξαν. Οι απέξω μπορεί να βοήθησαν. Οι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χ.Α. και ο Κουβέλης μας έριξε» τόνισε από το βήμα του συνεδρίου της
ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Και πρόσθεσε: «Τι μας λέει ο πρόεδρος της Βουλής; Ότι έπαιξαν το παιχνίδι των ξένων, Ότι ήταν γερμανοτσολιάδες ή ήταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι;».
«Είμαστε σήμερα εδώ, πιο αισιόδοξοι από ποτέ, πιο ενωμένοι από ποτέ, πιο έτοιμοι από ποτέ, συσπειρωμένοι γύρω από τον πρόεδρό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη», επισήμανε.
Όπως είπε στην συνέχεια: “Είμαστε Φιλελεύθεροι γιατί πιστεύουμε στη δύναμη του Έλληνα επιχειρηματία, μικρού και μεγάλου. Κι είμαστε Συντηρητικοί γιατί πασχίζουμε να συντηρήσουμε τη Δημοκρατία στον τόπο που τη γέννησε και να κρατήσουμε όρθια τη Μεσαία Τάξη, που οι Αριστεροί τη συνθλίβουν. Και κάτι ακόμα: Είμαστε Φιλελεύθεροι και Συντηρητικοί, κι έχουμε την υποχρέωση να εξαλείψουμε το "κόκκινο παρακράτος" της ανομίας, τα τάγματα εφόδου, τους "Ρουβίκωνες", την τρομοκρατία και τη βία μέσα στα Πανεπιστήμια και τα "άβατα" - στα Εξάρχεια και παντού. Η Αριστερά μισεί το Συντηρητισμό, όπως μισεί και το Φιλελευθερισμό. Τους Συντηρητικούς τους αποκαλεί, τάχα, "οπισθοδρομικούς". Τους Φιλελεύθερους τους αποκαλεί, δήθεν “ανάλγητους νεοφιλελεύθερους”. Όταν προβάλλουμε το πατριωτικό μας πρόσωπο, μας αποκαλεί «ακροδεξιούς».
Απευθυνόμενος, στους συνέδρους της ΝΔ κατέληξες: “Σας ζητώ να οπλιστείτε με τη δύναμη που μας δίνουν οι ιδέες μας. Να θωρακιστείτε με την Ενότητα που μας επιβάλλουν οι κρίσιμες ώρες για την Πατρίδα, και να δώσετε τη μάχη για την Ελλάδα και τα παιδιά της. Μη κάνετε πίσω ούτε ένα βήμα. Μόνο μπροστά. Από τα βάθη της Ιστορίας μας, γνωρίζετε,ότι ο λαός μας υπήρξε πάντα αγωνιστής της Δημοκρατίας. Σε σας θα ανήκει και η ευθύνη και ο έπαινος. Δείτε τι κάνουν εκείνοι: Θέλουν το Κόμμα τους να υποτάξει το κράτος. Και η δημαγωγία τους να αποδυναμώσει το δικό μας φρόνημα. Δεν θα τους το επιτρέψουμε. Ένας-ένας και όλοι μαζί, θα δώσουμε τη μάχη για την πραγματική Ελπίδα. Ελπίδα για Ανάπτυξη. Για Δικαιοσύνη. Για Αξιοπρέπεια. Για μιαν Ελλάδα υπερήφανη, όπως της αξίζει. Αυτές είναι οι υποθήκες και οι αξίες της Παράταξής μας. Με αυτές θα νικήσουμε. Με αυτές θα τελειώσουμε οριστικά την κρίση. Με αυτές θα εξαλείψουμε την απογοήτευση, την κατήφεια, τη μιζέρια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου