Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυμα ΠΑΣΟΚ Α και Β Θεσσαλονίκης για τις εκλογές επιμελητηρίων

Στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών συμβουλίων στα Επιμελητήρια της χώρας. Στη σημερινή συγκυρία, με δεδομένα τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, με την άνευ προηγουμένου υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών
και των επιχειρήσεων, που πολλές φορές ξεπερνά το 70% του εισοδήματός τους, ο επιμελητηριακός θεσμός μπορεί να λειτουργήσει ως σύμμαχος στην καθημερινή τους προσπάθεια να σταθούν όρθιοι.  Αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες τους, αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία, αναπτύσσοντας διασυνοριακές συνεργασίες, δράσεις εξωστρέφειας και δικτύωσης και δημιουργώντας γόνιμες συνέργειες με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και με τα πανεπιστήμια, τα Επιμελητήρια μπορούν να στηρίξουν αποτελεσματικά των αγώνα των επιχειρηματιών.

Παράλληλα, αποτελούν το μέσο διεκδίκησης εκ μέρους της επιχειρηματικής κοινότητας ενός βιώσιμου οικονομικού περιβάλλοντος με λιγότερους φόρους και εισφορές, αλλά και περισσότερες ευκαιρίες και κίνητρα για επενδύσεις και ανάπτυξη.
Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογές των Επιμελητηρίων. Να στηρίξουν ανθρώπους εργατικούς, αυτοδημιούργητους που μπορούν να εργαστούν μεθοδικά, με πίστη και προσήλωση και να συνεισφέρουν στο όραμα της δημιουργίας σύγχρονων, ισχυρών, με αναπτυξιακό πρόσημο επιμελητηρίων, που θα αποτελούν τον καθημερινό συμπαραστάτη των επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης.   

                                                           

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΟΚ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                                       
                                                          
  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΟΚ Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   ΚΥΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου