Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με το Κίνημα Αλλαγής ο Στ. Μαλέλης;

Αποτέλεσμα εικόνας για μαλεληςΣτην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μίλησε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, μία μέρα μετά την τιμητική βράβευση του, για την 37χρονη προσφορά του στην τηλεόραση και την ενημέρωση.

"Όλη μου τη ζωή την πέρασα στην τηλεόραση. Πρέπει να δικαιώνεσαι για κάποιους αγώνες. Κυρίως για πράγματα που στερήθηκες..." είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, σχετικά.
Στη συνέχεια, ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε και στην πολιτική επικαιρότητα και το Κίνημα Αλλαγής, λέγοντας, μία συνεργασία με τη ΝΔ, "που δείχνει μονόδρομος" μπορεί σε πολλούς ψηφοφόρους που θέλουν να απεγκλωβιστούν, να  λειτουργεί αρνητικά. "Για μένα πρέπει να αλλάξει πολιτική. Ότι πρέπει να είναι διμέτωπος αγώνας, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Η Φώφη Γεννηματά το κάνει αυτό, αλλά όχι και κάποιοι βουλευτές του Κινήματος που θέλουν να γίνουν υπουργοί..." είπε και πρόσθεσε, ότι η ΝΔ δεν υπάρχει στην κοινωνία...
Αναφορικά με την ενεργή ανάμειξή του στην πολιτική, επισήμανε ότι ανέκαθεν άνηκε στον χώρο της Κεντροαριστεράς και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, που τον ήθελαν στις επόμενες εκλογές, υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου