Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Λύτρωση με Δεληζήση για τον Άρη που... ξέφυγε για άνοδο!

undefined
Με γκολ του Δεληζήση στο 73ο λεπτό, ο Άρης λυτρώθηκε και νίκησε με 1-0 την Σπάρτη στο "Κλ. Βικελίδης", ξεφεύγοντας στη βαθμολογία με +5 βαθμούς από την 2η Παναχαϊκή και +6 από τον 3ο ΟΦΗ.

Οι "κιτρινόμαυροι" με αυτά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής έκαναν σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Super League, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες τους.
Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπαστακό και Χαντί, τους οποίους ο Σπανός ξεκίνησε βασικούς. 
Ο Άρης ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κυριαρχώντας και έχοντας ευκαιρίες για γκολ, το οποίο τελικά πέτυχε στο φινάλε με κεφαλιά του Δεληζήση μετά από σέντρα του Βαλεριάνου.
Συνθέσεις:
Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (86’ Νίκιτς), Κάσσος, Χαντί (55’ Πασάς), Μπαστακός (81’ Παυλίδης)
Σπάρτη: Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τσιμόντζι (59’ Μπουζούκης), Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου (85’ Φουρτάδο), Ράνος, Γουόρντεν, Ράντι (70’ Τσιόφου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου