Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Ακάθεκτος για άνοδο ο Άρης, έκλεισε τον α΄ γύρο με τριάρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

undefined
Ο Άρης νίκησε άνετα την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 17η αγωνιστική και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Football League.Σε απολογισμό 17 αναμετρήσεων για το πρώτο μισό του
πρωταθλήματος, οι Θεσσαλονικείς έχουν 14 νίκες και τρεις "λευκές" ισοπαλίες, ολοκληρώνοντας αήττητοι και πρωτοπόροι τον α΄ γύρο. Μάλιστα, αυξήθηκε η διαφορά τους στους +8 βαθμούς από την Παναχαϊκή που βρίσκεται στην τρίτη θέση, η οποία δεν δίνει εισιτήριο ανόδου.

Οι "κιτρινόμαυροι" κυριάρχησαν απόλυτα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο β΄ ημίχρονο, από τους Σόουζα, Πλατέλλα (πεν.) και Μιλούνοβιτς.
Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, ο Άρης κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Πλατέλλας, με τον Πασά να παίρνει την κεφαλιά και τον Σόουζα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, ανοίγοντας το σκορ στο 46΄. 
Στο 63ο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πασά από τον Καραγιάννη μέσα στην περιοχή, με τον Πλατέλλα να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα,διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά "καθαρίζοντας" το παιχνίδι.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+2΄) ο Μιλούνοβιτς, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με ωραία τελείωμα μέσα από την περιοχή έπειτα από ασίστ του Ντούνη.
Συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (71' Μαραγκός), Πλατέλλας (67' Μιλούνοβιτς), Χαντί, Μπαστακός (60' Nτούνης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντουρά (68' Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Κονέ (83' Παπαευθυμίου), Λεφίδης (57' Πλαβούκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου