Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Γκέλαρε ο Άρης, στο μηδέν με τα Τρίκαλα

undefined
Ο Άρης δεν ικανοποίησε τους περίπου 12.000 οπαδούς του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου της ΠΑΕ, Θεόδωρου Καρυπίδης και έδωσαν δυναμικό "παρών" στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού "κόλλησε" στο 0-0 στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα και η "μάχη" της ανόδου ξαναπαίρνει "φωτιά". Μετά την σημερινή απώλεια βαθμών, ο Άρης έχει 49 βαθμούς, με τον ΟΦΗ να ακολουθεί στην 2η θέση έχοντας 45, ενώ η 3η Παναχαϊκή έχει 43 βαθμούς.
Αυτή ήταν η τέταρτη "λευκή" ισοπαλία του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί να "έσπασε" των σερί των έξι συνεχόμενων νικών για τους "κιτρινόμαυρους" αλλά τουλάχιστον διατήρησαν το αήττητο.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των Τρικάλων. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν στο πρώτο μέρος καλύτερες στιγμές και με σουτ που επιχείρησαν από μακριά, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Αναγνωστόπουλο.
Στο 51’, ο Άρης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Τρικάλων έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και σταμάτησε την κεφαλιά του Κάσσου. Στο 59΄ είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία τα Τρίκαλα, όταν ο Μιλοσάβλιεφ έπειτα από λάθος του Δεληζήση μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως, παρότι ήταν ανενόχλητος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Στη συνέχεια της αναμέτρησης το παιχνίδι πήγαινε πάνω – κάτω, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα και να πιέζουν για το γκολ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην αναμέτρηση.
Να σημειωθεί ότι ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 55ο λεπτό, για χέρι του Πάνου σε προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή των Τρικάλων.
Συνθέσεις:
Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης (62’ Ντούνης), Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν (88’ Μιλούνοβιτς), Ιντζόγλου, Κάσσος, Παυλίδης (70’ Χαντί), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος
Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος (82’ Ν' Λουντουλου ), Βέρτζος, Πίντο, Κοτσώνης, Τσιάρας, Γροντής, Μάκος, Μιλοσάβλιεφ (60’ Τσίπρας), Ζγκούρι (89’ Γκόλιας), Γιαννιτσάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου