Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Του Βαγγέλη Γιακουμή: Ποιος είναι ο εγγυητής του συνεδρίου του ΚΙΝ-ΑΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για Βαγγέλη ΓιακουμήΤα δημοσκοπικά ποσοστά έχουν πάρει τα πάνω τους, ο κόσμος έχει αρχίσει να εμπιστεύεται τον νέο πολιτικό φορέα και θέλουν να μάθουν τις ιδέες του, τις αρχές του και ποια πρόσωπα πλην της κυρίας Γεννηματά που είναι ο αρχηγός του, θα παίξουν
πρωταγωνιστικό ρόλο.
Οι πολίτες κακά τα ψέματα, ενδιαφέρονται πάντα για το νέο που δημιουργείται. Πόσο μάλλον όταν από τα υπάρχοντα κόμματα  είτε είναι κυβέρνηση είτε αξιωματική αντιπολίτευση έχει απογοητευτεί.  Στο νέο ο απλός πολίτης έχει προσδοκίες.
Περιμένει από το πολιτικό προσωπικό που το υπηρετεί  να του ανταποδώσει στην  δανεική εμπιστοσύνη που του προσφέρει   προτάσεις για το πώς θα βγει από το σημερινό αδιέξοδο. Κυρίως όμως περιμένει να μην τον κοροϊδέψουν και να τηρήσει ως ένα βαθμό τα όσα υπόσχονται.
Ο νέος φορέας που δημιουργείται και με την βούλα του συνεδρίου σε λίγες ημέρες, έχει την εγγύηση της Φώφης Γεννηματά. Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ είναι η πρώτη που δεν θέλει η όλη προσπάθεια που έκανε όλους αυτούς του μήνες να πάει χαμένη. Για να μην γίνει αυτό, πρέπει η ίδια να εγγυηθεί ότι το Κίνημα Αλλαγής θα προχωρήσει και δεν θα παραμείνει στάσιμο.
Η επίπονη προσπάθεια που έκανε μέχρι να φέρει όλες τις πλευρές σε μια κοινή γραμμή και να συμφωνήσουν στην ίδια κατεύθυνση δεν είναι λίγο ούτε αμελητέο. Όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους και όχι με μηχανές δεν είναι τίποτα εύκολο.
Η κ. Φώφη Γεννηματά το πέτυχε και παρά του αντιθέτου λεγόμενα από ορισμένους το προηγούμενο διάστημα , η ίδια δεν το έβαλε κάτω και το συνέδριο είναι  πλέον δεδομένο, βρίσκεται λίγο πριν την έναρξή του και η μοναδική εγγύηση για την επιτυχία του είναι η Φώφη Γεννηματά που χωρίς αυτήν το εγχείρημα απλά δεν θα γινόταν.
Παραμέρισε εγωισμούς, τελεσίγραφα και διαφωνίες, πρόσθεσε και δεν αφαίρεσε ούτε διαίρεσε αλλά πολλαπλασίασε. Και αυτό οφείλουν να της το αναγνωρίσουν όλοι.

thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου