Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Πασχάλης Τόσιος : Τουριστική Καραντίνα και απομόνωση του Ν.Σερρών από τα διόδια!

Φωτογραφία του Pasxalis Tosios.Από το κίνημα "δεν πληρώνω" στον οικονομικό (καθημερινό)
στραγγαλισμό των Σερραίων οδηγών
Αρκετοί Σερραίοι συμπολίτες μας,οι οποίοι υφίστανται καθημερινά το ακριβό κόστος της μετακίνησης στην οδό Σερρών- Θεσσαλονίκης θα επωμιστούν στο έξης ακόμη μια οδυνηρή επιβάρυνση , με ορατό το ενδεχόμενο πλέον ν΄αδυνατούν στο άμεσο μέλλον να μεταβούν στο
χώρο εργασίας τους.
¨Μετά από παλινωδίες θεατρινισμούς και δήθεν αντάρτικα τελικά οι δύο υπουργοί της κυβέρνησης συμφώνησαν στο να επιβληθούν νέα διόδια.
Και όπως έρχεται η ώρα του λογαριασμού για το αφήγημα της καθαρής εξόδου ή τη δήθεν διάσωση των συντάξεων, έτσι συμβαίνει από χθες και με όσους έδιναν τζάμπα υποσχέσεις στους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος για τα διόδια της Εγνατίας Οδού και των Σερρών.
Το έκτρωμα που σχεδιάζεται και υλοποιείται ερήμην της τοπικής κοινωνίας δεν πρέπει να περάσει σε καμία περίπτωση . Ο οικονομικός στραγγαλισμός και η τουριστική καραντίνα και απομόνωση, στην οποία κάποιοι θέλουν να μας βάλουν, δεν θα περάσουν.
Δεν ανεχόμαστε την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. Δεν θα επιτρέψουμε την επιβάρυνση της υγείας μας.
Η ανοχή τελείωσε. Ας πάρουν όλοι το ηχηρό μήνυμα .Όλοι όσοι εμπλέκονται και έχουν λόγο. Κρυφτούλι ευθυνών δεν θα παίξουμε. Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος, έχει νόμιμη εκλεγμένη κυβέρνηση, έχει νόμιμους τοπικούς βουλευτές στην εθνική αντιπροσωπεία, στο Κοινοβούλιο. Τους καλώ όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»¨ δήλωσε την Παρασκευή το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Πασχάλης Τόσιος, σε συνέντευξη του με αφορμή την επικείμενη ψήφιση του νόμου από τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου