Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Στο τιμόνι του Epsilon ο Τζώνη Καλημέρης


Στο τιμόνι του Epsilon ο Τζώνη ΚαλημέρηςΤη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Epsilon TV αναλαμβάνει ο Τζώνη Καλημέρης.
Με περγαμηνές ως διευθυντής προγράμματος του Mega, αλλά και του Alpha και του Aντ1, αναλαμβάνει την ευθύνη να οργανώσει τους τομείς ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του καναλιού.
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV καλωσορίζει τον κ. Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος, από σήμερα, Δευτέρα 14 Μαΐου, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.
Έχοντας διατελέσει ανώτατο διοικητικό στέλεχος μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, ο κ. Τζώνη Καλημέρης, με την παρουσία του, θα συμβάλει καθοριστικά στην εκ βάθρων ανασυγκρότηση του τηλεοπτικού σταθμού, ώστε τους αμέσως προσεχείς μήνες να οδηγηθεί με επιτυχία στη νέα ιστορική του εποχή.
Το πολύπειρο στέλεχος της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, με αξιοσημείωτες επιτυχίες στο ενεργητικό του, εκφράζει την απόλυτη πεποίθηση πως σε στενή συνεργασία με την κο-ρυφαία ομάδα που διαμορφώνεται σταδιακά στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά κυρίως με σκληρή δουλειά, θα επιτευχθούν οι στρατηγικοί στόχοι σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου