Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Φιλική νίκη του Άρη επί της Ντε Γκράαφσαπ με Κολάσο

Ο Άρης νίκησε την Ντε Γκράαφσαπ με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σε γήπεδο προπονητικού κέντρου στην περιοχή του Μαριενβέλντε της Ολλανδίας.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα που καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα, το πέτυχε ο Νικολάς Κολάσο στο 15ο λεπτό. Ο Αργεντινός μέσος έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας των Ολλανδών έκανε το λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 32ο λεπτό ο Ματέο Γκαρσία κέρδισε πέναλτι, όμως ο Θωμάς Ναζλίδης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Ετεμάντι να αποκρούει την εκτέλεση του Έλληνα επιθετικού.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Πάκο Ερέρα, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Θα ακολουθήσουν τα φιλικά με Ντε Χάαγκ και Βίλεμ στην Ολλανδία.
Το παρθενικό γκολ του Κολάσο με τη φανέλα του Άρη ήταν και το πρώτο για τους "κιτρινόμαυρους" στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.
Στο σημερινό ματς, πέρα από τη νίκη ο Άρης ικανοποίησε με την απόδοσή του παρουσιάζοντας θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, με τον Ισπανό τεχνικό βέβαια να κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και στον τρόπο παιχνιδιού. Η ολλανδική ομάδα πάντως έπαιζε αρκετά σκληρά με δυνατά μαρκαρίσματα, με τους Θεσσαλονικείς ωστόσο να διατηρούν το μηδέν στην άμυνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ντε Γκραάφσαπ (Ντε Γιονκ): Ετεμάντι, Αμπένα, Νιούπορτ, Φαν Ντε Πάβερτ (63’ Τόμασεν), Τουτουαρίμα (67’ Βούρζετ), Ολίβε (46’ Φαν Μίγκεμ), Νίλαντ (63’ Φαν ντε Χουρκ), Κλάσεν, Νάρσινγκ (63’ Στράτμαν), Σεράνενς, Τζεμπλί (75’ Βίσελ).
Άρης (Ερέρα): Καντιμοίρης (46’ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (46’ Βέλεθ), Σόουζα (72′ Μπαγκαλιάννης), Δεληζήσης, Βαλεριάνος (46’ Μενέντεθ), Μπάσα (81′ Σταμπουλίδης), Ιντζόγλου (46’ Παυλίδης), Κολάσο (46’ Ματίγια), Γκαρσία (65′ Μπακούτσης), Ντιγκινί (46’ Μιλούνοβιτς), Ναζλίδης (46’ Διαμαντόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου