Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Δύο υπερσύγχρονες παιδικές χαρές εγκαινιάζονται στο δήμο Νεάπολης- Συκεών

Δύο ακόμη υπερσύγχρονοι χώροι ψυχαγωγίας θα είναι και επίσημα πλέον στη διάθεση των παιδιών της Νεάπολης,  μετά την ολοκλήρωση της πλήρους ανακατασκευής τους και την πιστοποίηση από τις αρμόδιες αρχές.


Πρόκειται για τις Παιδικές Χαρές στην οδό Μητροπόλεως-Κασταμονής και Μητροπόλεως-Παγκάλου, στην περιοχή Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη, οι οποίες ήδη μαγνητίζουν τα παιδιά της περιοχής, με τα νέα ασφαλή και ελκυστικά παιχνίδια.

Οι τελετές εγκαινίων των νέων ανακατασκευσμένων και αναμορφωμένων Παιδικών Χαρών θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, στις 7μ.μ. (Κασταμονής και Μητροπόλεως) και στις 8 μ.μ. (Μητροπόλεως και Παγκάλου), καθώς έλαβαν πλέον και την ειδική σήμανση πιστοποίησης ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτη νομιμότητα στη λειτουργία τους και στην ασφάλεια των παιδιών.
Πρόκειται για δύο Παιδικές Χαρές που έρχονται να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο αυτών των χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών, θέτοντας νέα δεδομένα και ανεβάζοντας αισθητά τον πήχη στην κατασκευή Παιδικών Χαρών τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου