Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

O Παύλος Χρηστίδης : Κόβουμε κάθε σχέση με τον Ραγκούση, συμπεριφέρεται σαν στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ -Σκληρές δηλώσεις Ραγκούση για Γεννηματά

Γράφτηκε ο επίλογος στη σχέση Γιάννη Ραγκούση - Φώφης Γεννηματά και ΚΙΝΑΛ με την αποχώρηση του πρώτου με βολές για Μητσοτάκη αλλά και Μαρινάκη.  Επί της ουσίας πρόκειται για ένα προδιαγεγραμμένο από καιρό τέλος, καθώς είχε χαθεί κάθε σημείο επαφής με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Η επισημοποίηση του πολιτικού διαζυγίου ήρθε δύο 24ωρα μετά την αποχώρηση του Ποταμιού και με αφορμή τις πρόσφατες συνεντεύξεις του μέλους της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ.
Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ ο κ. Ραγκούσης είχε δηλώσει ότι «η κ Γεννήματα ακολουθεί την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και απομακρύνεται από την ιστορική  βάση της παράταξης», ωστόσο είχε αρνηθεί  ότι θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, και παραμένει στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.
Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Παύλος Χρηστίδης απάντησε στον κ. Ράγκούση λέγοντας πως «εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».
Την τοποθέτηση Χρηστίδη δεν άφησε αναπάντητη ο κ. Ραγκούσης και με ανάρτησή του στα social media επιτέθηκε στο ΚΙΝΑΛ, δηλώνοντας ότι παραμένει στο Κίνημα αλλά... αρνείται να το υπηρετήσει.
«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη», έγραψε ο κ. Ραγκούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου