Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Β. Κεγκέρογλου: Εμείς τον Τόσκα τον είχαμε πορτιέρο στον Μπεγλίτη - Είναι μπιτ άχρηστος

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, στην κυβέρνηση αλναφορικά με τους χειρισμούς της στην φονική πυργκαγιά στην ανατολική Αττική.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα 104,6» ο κ. Κεγκέρογλου ήταν οξύτατος, όταν αναφέρθηκε στον παραιτηθέντα υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.
«Εμείς τον Νίκο Τόσκα τον είχαμε πορτιέρο, για να ελέγχει ποιος μπαίνει στο πολιτικό γραφείο του Μπεγλίτη, δεν τον είχαμε υπουργό, είναι μπιτ άχρηστος», ανάφερε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, απαντώντας στην κριτική ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. 
Με σκληρές εκφράσεις αναφέρθηκε και στον ρόλο της περιφέρειας, αλλά και του πρώην γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη.
«Οι άνθρωποι της Περιφέρειας είναι άχρηστοι, δεν μπορούν να βάλουν την μια πέτρα πάνω στην άλλη. Μπιτ άχρηστος είναι και ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας», ανέφερε.
Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, είπε, «ο κ. Τσίπρας, έχει τεράστιες ευθύνες γιατί σε όλους τους τομείς έχει επιλέξει οσφυοκάμπτες, ανθρώπους που έγλειφαν. Που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν καταδότες και δεν έχουν επιλεχθεί με βάση τις δυνατότητές τους, αλλά επειδή υποστηρίζουν την κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου