Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Οι πράσινοι υποψήφιοι και η αριστερή αλαζονεία στην Αυτοδιοίκηση...

Παρά την αλαζονική συμπεριφορά που επιδεικνύει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι κατέχει ηγεμονικό ρόλο στον χώρο της Κεντροαριστεράς έναντι του Κινήματος Αλλαγής, εν τούτοις στις
περιφερειακές εκλογές πιο εύκολα θα φτιάξει συνδυασμούς η Χαριλάου Τρικούπη παρά η Κουμουνδούρου. Δεν είναι τυχαίο πως η ίδια η Φ. Γεννηματά προκάλεσε τις προάλλες τον Αλ. Τσίπρα αν μπορεί να κατεβάσει «αυτόνομους» συνδυασμούς το κόμμα του και όχι να κρυφτεί πίσω από τη δυναμική «πράσινων» υποψηφίων, όπως του περιφερειάρχη Δ. Ελλάδος, Α. Κατσιφάρα, και Κρήτης, Σ. Αρναουτάκη.

Οι δύο τελευταίοι θα έχουν εκ νέου τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής, ενώ είναι βέβαιο πως η Χαριλάου Τρικούπη θα έχει ανεξάρτητους συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες. Στην Αττική τον Γ. Σγουρό, στο Β. Αιγαίο τον Σ. Μαλέλη, στη Στερεά Ελλάδα την Κ. Μπατζελή και στη Θεσσαλία τον Ν. Τσιλιμίγκα.

Επίσης, στην Ανατολική Μακεδονία -Θράκη ενδέχεται να στηρίξει τον πρώην υπουργό Γ. Πεταλωτή, στην Κεντρική Μακεδονία ακούγεται ο Γ. Μαγκριώτης, στην Πελοπόννησο εξετάζεται το ενδεχόμενο να ηγηθεί εν ενεργεία βουλευτής, καθώς δεν θα υποστηριχθεί ο Π. Τατούλης, στην Ηπειρο ακούγεται το όνομα του Θ. Οικονόμου, ενώ και στο Ιόνιο, όπως και στα Δωδεκάνησα, θα υπάρξουν συνδυασμοί.  

Πηγή: Secret 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου