Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Θριάμβευσε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Όσοι νομίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει πλανώνται πλάνην οικτρά. Και εξηγούμαι: Χθες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Η ψηφοφορία έγινε στην αίθουσα
«Θεοδώρα» του ξενοδοχείου «Καψής». Καλά καταλάβατε. Είναι το ίδιο ξενοδοχείο που πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε το επεισόδιο με τον αστυνομικό.

Η ΠΑΣΚΕ, για εσάς που δεν το γνωρίζετε, είναι η παράταξη του ΠΑΣΟΚ στα συνδικάτα. Η ΠΑΣΚΕ, λοιπόν, συγκέντρωσε το 40,68 % της προτίμησης των αντιπροσώπων των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Το ίδιο και η νοοτροπία ΠΑΣΟΚ απ’ ότι φαίνεται. Για την ιστορία να αναφέρω ότι στις εκλογές του ΕΚΘ προσήλθαν και ψήφισαν 382 αντιπρόσωποι εργαζομένων. Η παράταξη που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ πήρε 23,88 %, ενώ η συνδικαλιστική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε 17,84 %. Οι αντιπρόσωποι των εργαζομένων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν, 11,02%.
Σε πολλούς τα αποτελέσματα προκαλούν έκπληξη. «Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ» αναρωτιούνται. Η κάλπη έδειξε τον νικητή και αμφιβολίες δεν χωρούν. Εκτός κι αν ασχοληθεί εισαγγελέας με τις καταγγελίες της παράταξης του ΚΚΕ.Να αναφερθεί πάντως ότι τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε το ΠΑΜΕ για παρατυπίες στο μητρώο των αντιπροσώπων δεν έγιναν δεκτές, από το αρμόδιο δικαστήριο.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου