Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ο Δ.Αγαθόπουλος προτείνεται από το ΣΥΡΙΖΑ ως επικεφαλής σε «ανοικτό» συνδυασμό στο δήμο Κιλκίς

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρη Αγαθόπουλου«Ανοικτός» προς όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας θα είναι ο συνδυασμός, τον οποίο θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές.Αυτό αποφασίσθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του κόμματος, που
πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9.11.18.
«Η πρόσκληση για την συγκρότηση του συνδυασμού», δήλωσε ο γραμματέας Τάσος Κεσίδης, «απευθύνεται προς όλους τους πολίτες του τόπου και δεν είναι «ασφυκτικά» συνδεδεμένος με το κομματικό άρμα».
Ήδη έγινε γνωστό, ότι στον υπό συγκρότηση συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ, διατύπωσαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν επίλεκτα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όπως η Ελισάβετ Γεωργιάδου και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τατίδης.Σε ότι αφορά στον επικεφαλής του συνδυασμού, αρχικώς η ΝΕ/ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από συνεννόηση με όλα τα όργανα, πρότεινε την επιλογή ανάμεσα σε τέσσερις υποψηφίους, τους Δημήτρη Αγαθόπουλου, Πέτρο Φούρα, Μιχάλη Βιδιαδάκη και Μελά Ζωηρό.
Στην πορεία της διαδικασίας οι δύο τελευταίοι αποσύρθηκαν.
Έτσι προτάθηκαν στην τοπική επιτροπή Κιλκίς τα ονόματα των κκ Αγαθόπουλου και Φούρα.
Εν συνεχεία διεξήχθη μυστική ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη της ΤΟ, στην οποία υπερίσχυσε ο κ. Αγαθόπουλος με ψήφους 18-13, ο οποίος και προτάθηκε ως επικεφαλής του συνδυασμού.
Την τελική ωστόσο απόφαση θα λάβει η ολομέλεια του συνδυασμού, ο οποίος εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να συντάξει και να ανακοινώσει την ιδρυτική πράξη του.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και οριστικοποιηθεί το πρόσωπο του επικεφαλής, θα ληφθεί απόφαση για την επωνυμία του συνδυασμού και θα δημοσιοποιηθεί η εκλογική διακήρυξή του

maxitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου