Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Συνάντηση Μητσοτάκη-Λάτση στο Μαξίμου για το Ελληνικό

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνάντηση Μητσοτάκη-Λάτση στο Μαξίμου για το Î•Î»Î»Î·Î½Î¹ÎºÏŒΗ συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάτση στο Μέγαρο Μαξίμου για την επένδυση στο Ελληνικό κράτησε 1,5 ώρα.


Η μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα από τα ζητήματα που θέλει διακαώς η κυβέρνηση να ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν η έναρξη της επένδυσης, αλλά οι θέσεις εργασίας που αναμένεται να ανοίξουν στο Ελληνικό.

Χθες πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις για το θέμα του Ελληνικού με στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενώ πτυχές του, συζητήθηκαν σήμερα και κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Τουρισμού.

Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι το ζήτημα του Ελληνικού να προχωρήσει εντός του 2019. «Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν μπει οι μπουλντόζες. Αυτός είναι ο στόχος μου. Κινούμαστε με μεγάλη ταχύτητα. Εχουμε εντολή από τον πρωθυπουργό να παρεμβαίνουμε σε όλα τα επίπεδα της διοικήσεως για να πάμε γρηγορότερα» είχε τονίσει πρόσφατα σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου